Eskursione ne Shqiperi

Dhe pushimet tuaja do te plotesohem me kenaqesi te tjera qe do te jene eksperienca te paharrueshme. Nga plazhi i Velipojes ju mund te vizitoni qytetin historik te Shkodres, Liqenin e Shkodres, piken turistike te Shirokes si dhe kalane e Rozafes, nje nga me te rendesishmet ne rajon. Gjithashtu me nje udhetim relativisht te shkurter ju mund te vizitoni kalane e Lezhes dhe varrin e Skenderbeut, apo dhe kryeqytetin. Operatoret turistiuke te Zones kane pregatitur paketa turistike mjaft joshese per ju.